Groningen

Na twee mooie jaren op het Ebbingekwartier verhuist de Culinaire Verleiding dit jaar naar deze prachtige plek in Groningen; Het Noorderplantsoen.

Op 7, 8 en 9 juli 2017 is dit historische park uit 1879, het onderkomen voor de Culinaire Verleiding. Het culinaire en gezelligste festival van de stad. Rondom de vijver kun je genieten van al het heerlijks wat de verschillende foodtrucks te bieden hebben. Een tafeltje voor 2 aan de waterkant, bijzondere wijnen en de vrolijke deuntjes van verschillende bands en artiesten; dat is wat het gaat worden!

Kindervermaak? Ja, dat hebben we ook. Springen, vliegen, kleuren, plakken…het is er allemaal.

  • De Culinaire Verleiding slider
  • De Culinaire Verleiding slider
  • De Culinaire Verleiding slider
  • De Culinaire Verleiding slider
  • De Culinaire Verleiding slider
  • De Culinaire Verleiding slider

Foodtrucks

Aardappeleters


Beachbuz


Cow and Chicken


De Burgerwacht


Drive and Shake


De Zwammerij


Milko Meat


Kaas in het Bakkie


Masawaja


Oldschool pizza


Surf it Up


Vintage Coffee


Tasty Keet


The Sugarbabes


LaCa BanhMi


Smaakarons


Traktatie op locatieBinnenkort volgen er meer foodtrucks.Locatie


Noorderplantsoen Groningen
Kruissingel (rondom de vijver)

Entree & Tijden

De Culinaire Verleiding is alle drie de dagen gratis toegankelijk voor jong en oud.

Vrijdag van 17.00 tot 23.00 uur
Zaterdag van12.00 tot 23.00 uur
Zondag van 12.00 tot 21.00 uur

Betalen tijdens het festival

Tijdens het festival kun je met contant geld afrekenen. We werken niet met munten. Bij de meeste foodtrucks en aan de bar kun je ook met de pin betalen.

Respect voor het park en de natuurAls organisatie zijn we ontzettend blij dat we mogen verhuizen naar het Noorderplantsoen! Wel willen we benadrukken dat het Noorderplantsoen een bijzondere en unieke locatie is. We vragen dan ook om respect te hebben voor het park, de natuur en haar omgeving. Zet je fiets in de daarvoor bestemde rekken of stalling. Bekers, bakjes, schaaltjes, flessen en ander afval graag in de vuilnisbakken. Hou het park schoon en netjes! Alvast onze dank daarvoor.

Route en parkeren


Het Noorderplantsoen is te bereiken via de Kruissingel vanaf de Nieuwe Ebbingestraat en vanaf de Kerklaan / Grote Kruisstraat.

Kom je op de fiets? Parker deze dan in de daarvoor bestemde rekken of in de fietsenstalling. Fietsen mogen niet tegen bomen en struiken worden geplaatst, deze zullen worden verwijderd.

Foto’s


[envira-gallery id=”1260″]