Zaandam

De Culinaire Verleiding is een gratis toegankelijk, driedaags evenement voor het hele gezin, waarbij verschillende keukens en food trucks hun specialiteiten komen tonen aan een groot publiek. Op 23, 24 en 25 juni 2017 wordt het Burgemeester in ‘t Veldpark, ingericht als het culinaire centrum van Zaandam.

Vanuit 18 verschillende eetkramen en food trucks worden culinaire lekkernijen aangeboden, elk met hun eigen culturele specialiteit zoals; Surinaams, Indisch, American BBQ en nog heel veel meer!

Naast al het lekkers is er ook vermaak voor de kleintjes en veel live muziek!

  • De Culinaire Verleiding slider
  • De Culinaire Verleiding slider
  • De Culinaire Verleiding slider
  • De Culinaire Verleiding slider
  • De Culinaire Verleiding slider
  • De Culinaire Verleiding slider

Foodtrucks

Aardappeleters


Bangkok Streetfood


Creppies


De Burgerwacht


Drive and Shake


Gerts chocolade


Milko Meat


Once upon a Bus


Pasta Mobile


pofferdikkie


Surf it Up


Tasty Indian Bites


Tasty Keet


The Sugarbabes


Torenbier


Binnenkort volgen er meer foodtrucks.Vrimibo


Het weekend begint natuurlijk al op de vrijdagmiddag en samen met je collega’s en vrienden is dit het ideale moment om de stress van de werkweek even achter je te laten. Op de vrijdag, als kick-off van een heerlijk weekend voor de smaakpapillen, zal er een gezellige vrijdagmiddag borrel plaats vinden met volop live muziek van bands en dj’s. Thank “de Culinaire Verleiding” it’s friday!

Locatie


De tweede editie van de Culinaire Verleiding zal plaats vinden in het Burgemeester in t’ Veldpark in Zaandam.

Adres: Heijermansstraat Zaandam

Entree & Tijden

De Culinaire Verleiding is alle drie de dagen gratis toegankelijk voor jong en oud.

Vrijdag van 17.00 tot 22.00 uur
Zaterdag van12.00 tot 22.00 uur
Zondag van 12.00 tot 21.00 uur

Betalen tijdens het festival

Tijdens het festival kun je met contant geld afrekenen. We werken niet met munten. Bij de meeste foodtrucks en aan de bar kun je ook met de pin betalen.

Respect voor het park en de natuurAls organisatie zijn we ontzettend blij dat we mogen verhuizen naar het Burgemeester in t’ Veldpark! Wel willen we benadrukken dat het Burgemeester in t’ Veldpark een bijzondere en unieke locatie is. We vragen dan ook om respect te hebben voor het park, de natuur en haar omgeving. Zet je fiets in de daarvoor bestemde rekken of stalling. Bekers, bakjes, schaaltjes, flessen en ander afval graag in de vuilnisbakken. Hou het park schoon en netjes! Alvast onze dank daarvoor.

Route en parkeren


De Burgemeetser in ‘t Veldpark is te bereiken via de H. Gerhardstraat die overgaat in de Heijermansstraat. Kom je met de auto dan kun je via de A7 en de A8 de borden volgen van het Zaans Medischcentrum. Neem de rotonde 3 kwart, je komt dan uit op de Heijermasstraat.

We adviseren de bezoekers om zoveel mogelijk lopend of met de fiets te komen. Er is weinig parkeergelegenheid rondom het park.

Foto’s